Gladiators door naar Play offs!!

Nijmegen vs Utrecht

Na het Kampioenschap in 2005 van, toen nog de Pubstars, hebben Nijmegen Pubstars en later de Gladiators, in de derde divisie, 11 X tegenover Utrecht gestaan. Twee jaar zijn er geen confrontaties geweest, maar toen kwam er een team van Utrecht op het ijs die vanaf 2010 alle confrontaties in hun voordeel hebben beslist .
in 2006 en 2007 zijn we toch maar niet naar Utrecht gegaan 2x 5-0
in 2010 uit >> 11-3 ( enkele competitie )
in 2011 uit >> 14-3, thuis >> 2-12
in 2012 uit >> 12-2, thuis >> 4-9
in 2013 uit >> 9-2, thuis >> 2-6
in 2014 uit >> 12-1

Utrecht, al 3 X nederlands Kampioen derde divisie.

En toen was het 28 Februari 2015…….. De thuis wedstrijd waar heel Midnight playend Tilburg ” niet ” op zat te wachten. Bij een verlies of een gelijk spel van de Gladiators, eindigt Tilburg als tweede in de Divisie B om zo een plaats in de play offs te bemachtigen………..Helaas Tilburg,……Het liep even iets anders.
De Gladiators hebben in eigen huis Utrecht verslagen met 5-4.
In de laatste 2 minuten van de wedstrijd, met 4 man op het ijs, 1 op het stafbankje…………brrrrrrr spannend, hebben zij de wedstrijd uitgespeeld.
De uitschakeling is daar. De Midnight Players, op hun ijsbaan of in de kroeg samen wachtend op de live uitslag ( door Eddy ), staan door hun overwinning van 8-5 op Den Haag op dezelfde avond, op een gedeelde 2e plaats in de eindstand van de competitie. Door een beter onderling resultaat in het voordeel van de Gladiators wordt er door de Players toch echt buiten de pot gepiest. Helaas, zo gaat dat in de sport. Volgend jaar opnieuw aan de bak dus……

De Nijmegen Gladiators gaan naar de Play offs !!!!
Tegenstander halve finale, Old Flames uit Den Haag.

Er is nog een kans dat Utrecht nogmaals op ons pad komt maar dat wordt dan de finale wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap seizoen 2014 – 2015.
Wat gaat het worden …. Belangrijk voor de onderlinge confrontaties en om die ” angst gegner ” voor eens en voor altijd achter ons te laten.

Laat als team eens zien wie dit seizoen de betere is.

Met de sterkste groep sinds jaren moet het nu weer eens lukken om na 9 seizoenen weer een beker mee naar Nijmegen te nemen.

Succes mannen….. Er wordt veel van jullie verwacht…… en terecht !!!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.