Basten BV

 align=

 

 

 

 

Firma Basten
Firma Basten uit Horssen is actief in grond-, straat- en rioleringswerken. Daarnaast verleend het medewerking aan archeologische opgravingen en is dit een van de specialistische werkzaamheden van Firma Basten. Ook voor particulieren verrichten wij alle voorkomende graafwerkzaamheden.

Bedrijfsprofiel
Per 1 januari 2001 wordt het bedrijf geleidt door Otto Basten, tot deze tijd werkten vader en zoon samen in een vof, die samen met 20 medewerkers (personeelsleden in bezit van VCA-I en sinds november 2001 is het bedrijf VCA* certificeert) hun werk doen voor hoofdzakelijk gemeenten en nutsbedrijven.

Archeologisch bodemonderzoek
Sinds 1995 heeft Basten een heel aparte tak van grondverzet aangeboord. Het verlenen van medewerking aan archeologisch bodemonderzoek. Het graven naar het verleden. Diverse gemeentes, provincies, rijk, universiteiten en archeologische instanties hebben de weg naar Basten grondverzet in Horssen gevonden. Om dit werk nauwkeurig te kunnen doen heeft Firma Basten een schaafbak ontwikkeld dat werkt als een soort kaasschaaf.

Firma Basten
“Sterk in Grondwerk”

Adres: Pannekoeksestraat 4
Horssen
6631 AC

E-mail: info@firmabasten-horssen.nl
Telefoon: 0487-542607
Fax: 0487-542764
Mobiel: 06-51840583

Web: www.firmabasten-horssen.nl