Kroon Kozijnen

 align=Kroon Kozijn Nijmegen is de kozijnen, deuren en serre specialist in de regio! Kroon Kozijn Nijmegen is een tweede vestiging van Kroon Kozijn Visser uit Didam. Dezelfde service, kwaliteit en zekerheid is al vele jaren gegarandeerd!

Als gespecialiseerd bedrijf staan wij voor: kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundig vakmanschap als het gaat om kozijnen, deuren, dakkapellen en serres! Kroon Kozijn Nijmegen levert ieder element op maat. Dit gebeurt op basis van de modernste productiemethodes door de vakmensen van Kroon Kozijn Nederland met jarenlange ervaring op dit gebied. Hierdoor krijgt u gegarandeerd maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Na een deskundig advies zullen de kozijnen vakkundig worden ingemeten, om tot een perfect resultaat te komen.

Kunststof kozijnen

Kroon Kozijn Nijmegen heeft de perfecte oplossing voor het vervangen van de bestaande kozijnen. De ramen kunnen zowel draaien als kiepen. Heerlijk om na een warme dag de ramen op de kiepstand te zetten om de eerste warmte te laten verdwijnen. En met een bijgeleverde hor voorkomt u ook nog dat ongewenste insecten naar binnen komen. Met het accent profiel van Kroon Kozijn verkrijgt het huis de uitstraling van hout met het onderhoudsarme gemak van kunststof. Zo bespaart u op jaarbasis veel kosten aan schilderwerk en onderhoud. Door de optimale isolatie bespaart u naast op het onderhoud ook op de energierekening. Kortom, een waardevolle investering in uw woning!

Kleuren

Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van het aanzicht van de woning. Het zijn de combinaties van kleuren die de woning het karakter geven dat bij u past. Kroon Kozijn Nijmegen levert na uitgebreide voorlichting iedere gewenste kleur op het profiel. Met de kleur wordt een houtnerfstructuur aangebracht zodat uw kunststof kozijn nauwelijks nog te onderscheiden is van een houten kozijn.

Kortom, bij Kroon Kozijn Nijmegen bent u aan het juiste adres voor een goed en vrijblijvend advies. Tevens kunt u verzekerd zijn van een deskundige en professionele montage. Kom zelf eens een kijkje in onze showroom in Nijmegen en ervaar de opgestelde producten van dichtbij! De koffie staat klaar!

Info & Route

Kroon Kozijn NijmegenKerkenbos 1313
6546 BG Nijmegen
Telefoon: 024 3886282www.kroonkozijn.nl/dealers/nijmegen

Openingstijden showroom:
Maandag, Dinsdag en Woensdag op afspraak
Donderdag en vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur
In de avonduren geopend op afspraak