Network Team Leusden

 align=

Network Team Leusden heeft ruim 19 jaar ervaring op het gebied van Retail en ICT Services, Retail en ICT IMAC en is gecertificeerd voor het aanleggen en opleveren van CAT 5,6,7 netwerken. Wij zijn dé partner voor bedrijven als NCR, Post NL en Wincor Nixdorf waarbij wij onze diensten via deze partners aanbieden bij zeer grote namen in de Retail business.

De kracht van NTL zit hem naast de kennis en kunde in de flexibiliteit en de manier waarop onze mensen hun werk uitvoeren. De klant staat bij ons centraal en de verstoring binnen zijn of haar organisatie zullen wij tot een minimum beperken waarbij we tevens middels preventief onderhoud tijdens ons correctief onderhoud er zorg voor dragen dat er geen verstoring meer zal optreden kort na ons bezoek. Het streven is om alles bij ons eerste bezoek op te lossen van stekker tot POS en van netwerk tot informatiescherm.

De IMAC activiteiten worden onder leiding van ons projectmanagent uitgevoerd en kunnen alle letters van het woord IMAC bevatten waarbij wij installatie opdelen in pré-staging en on-site installatie. Tevens is NTL in staat om met eigen transport dit alles te organiseren en ook hier komt wederom de flexibiliteit van NTL weer voor de klant duidelijk herkenbaar in het zicht. NTL beschikt over een eigen repair center en een eigen staging center en kunnen dus zeer flexibel op de behoefte van de klant inspelen.

Ons team bestaat uit 27 gedreven en ervaren professionals waarbij kernwaarden als flexibiliteit, klant, kwaliteit- en servicegerichtheid hoog in ons vaandel staan. Network Team Leusden kent een open en informele sfeer.